19 september Inhoudelijk Experts in ICCb en IAO (training)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Utrecht

Tijdens grote crises met nationale opschaling kan het voorkomen dat er vanuit IenW of haar partnerorganisaties een inhoudelijk expert gevraagd wordt voor een inhoudelijke toelichting van de situatie of van een specifiek onderwerp in het ICCb en/of IAO. Denk bijvoorbeeld aan een toelichting over orkanen, droogte, een nucleair incident of milieueffecten.

Tijdens deze training gaan we in op de rol en taak van de inhoudelijk expert in deze nationale overleggen. Wat wordt er van je verwacht? Wat is je doelgroep en hoe kan je die zo goed mogelijk informeren? Waar begint en eindigt jouw rol? Wil jij dit weten? Meld je dan nu aan via het aanmeldformulier.

Alle IenW-collega’s en van partnerorganisaties die mogelijk gevraagd kunnen worden om als expert een rol te vervullen in het ICCb en/of IAO. Dat kunnen voorzitters van crisisexpertteams zijn (CETmd, CETsn, LCO, LCW, LCM), maar ook andere inhoudelijk deskundigen van bijvoorbeeld het KNMI, drinkwatersector, RIVM, ILT of beleidskern kunnen gevraagd worden.