05 oktober 5 t/m 9 OKTOBER: Week van de IBGS

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

De week van 05 oktober tot en met 09 oktober hebben wij omgedoopt tot online ‘Week van de IBGS’; dit als alternatief voor de geannuleerde ‘Netwerkdag IBGS 2020’. In deze Week van de IBGS wordt op interactieve wijze informatie gegeven over de nieuwe werkwijze van het CET-md en toelichting over de verschillende instituten binnen het netwerk CET-md.

Aanmelden voor de activiteiten is niet meer mogelijk. Kijk op deze pagina om de activiteiten van de ‘Week van de IBGS’ terug te kijken.

On Demand bekijken van de Webinar IBGS van 06 oktober jl.

Met ruim 100 deelnemers heeft webinar IBGS op dinsdag 06 oktober plaatsgevonden. Wij kijken terug op een tweetal mooie presentaties over de interventiewaarden voor incidentbestrijders vanuit het RIVM en een indrukwekkende casusbespreking vanuit het NVIC. Wil je het webinar nogmaals op je gemak terugkijken of wil je op een later tijdstip on demand kijken? Registreer/kijk dan via de website.

Doelgroep

De Week van IBGS is bedoeld voor AGS/MPL, GAGS, crisiscoördinatoren drinkwaterbedrijven, Veiligheidsregio’s, (Rijks)overheid en experts bij de aangesloten instituten binnen de CrisisExpertTeams.

Annulering Netwerkdag IBGS 2020

De gebruikelijke Netwerkdag IBGS – oorspronkelijk gepland op 06 oktober 2020 – zal dit jaar geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen omtrent COVID-19.  De jaarlijkse netwerkdag IBGS wordt georganiseerd door het ‘Expert- en Adviesnetwerk milieu en drinkwater’ (beter bekend als CET-md) in samenwerking met het GAGS-platform van GGD-GHOR Nederland en Vakgroep IBGS van Brandweer Nederland. Wij hopen je in 2021 weer fysiek te kunnen ontmoeten op de Netwerkdag IBGS 2021.