05 oktober 5 t/m 9 OKTOBER: Week van de IBGS

Activiteitendata
-
-
Digitaal

De week van 05 oktober tot en met 09 oktober hebben wij omgedoopt tot online ‘Week van de IBGS’; dit als alternatief voor de geannuleerde ‘Netwerkdag IBGS 2020’ .

Op 6 oktober van 11:00-13:00 uur vindt een webinar plaats met twee aansprekende onderwerpen uit de dagelijkse praktijk van Incidentenbestrijding Gevaarlijke Stoffen.

Ook wordt in deze Week van de IBGS op interactieve wijze informatie gegeven over de nieuwe werkwijze van het CET-md en toelichting over de verschillende instituten binnen het netwerk CET-md. Door je in te schrijven voor de Week van de IBGS ontvang je op een aantal momenten tijdens de week - via e-mail - korte ‘IBGS-flitsen’ en kan je reageren en meediscussiëren via Twitter en Linked-In.

Beeldmerk IBGS

Doelgroep

De Week van IBGS is bedoeld voor AGS/MPL, GAGS, crisiscoördinatoren drinkwaterbedrijven, Veiligheidsregio’s, (Rijks)overheid en experts bij de aangesloten instituten binnen de CrisisExpertTeams.

Aanmelden

Via onderstaand inschrijfformulier kan je je aanmelden voor de Week van IBGS in zijn geheel en het webinar van 6 oktober in het bijzonder.

Wil je ook de speciale goodie (thuis) ontvangen? Geef dan in het formulier ook je NAW-gegevens door (deze worden éénmalig voor dit doel gebruikt en daarna verwijderd).

Van je aanmelding ontvang je een e-mailbevestiging!

Registratieformulier Week van de IBGS

Wil je deelnemen aan het webinar op 6 oktober 2020? (meerdere keuzes mogelijk)verplicht *

Het webinar vindt plaats op 6 oktober 2020 van 11:00 uur tot 13:00 uur.

Wil je ook na de week van de IBGS op de hoogte blijven van ontwikkelingen omtrent IBGS en CET-md?verplicht *
Wil je een goodiebag IBGS ontvangen?

Uw privé adres wordt eenmalig gebruikt voor verzending en daarna verwijderd uit ons systeem

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor de Week van de IBGS te verwerken.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanmelding voor een evenement te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een evenement te verwerken. Uw aanmelding wordt behandeld door onze eigen medewerkers.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Uw gegevens worden uit onze systemen verwijderd na het evenement.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaringverplicht *

Annulering Netwerkdag IBGS 2020

De gebruikelijke Netwerkdag IBGS – oorspronkelijk gepland op 06 oktober 2020 – zal dit jaar geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen omtrent COVID-19.  De jaarlijkse netwerkdag IBGS wordt georganiseerd door het ‘Expert- en Adviesnetwerk milieu en drinkwater’ (beter bekend als CET-md) in samenwerking met het GAGS-platform van GGD-GHOR Nederland en Vakgroep IBGS van Brandweer Nederland. Wij hopen je in 2021 weer fysiek te kunnen ontmoeten op de Netwerkdag IBGS 2021.