22 april GTD Personal Efficiency

Activiteitendata

 • Datum
 • Tijd -
 • Locatie ONLINE

Je hoofd is om over dingen te denken, niet om aan dingen te denken

 • Je worstelt met volle agenda’s, volle e-mail inboxen en volle todo-lijsten.
 • Je bent goed in je vak, maar komt langzamerhand om in alle drukte en details. Het wordt bovendien steeds lastiger om het overzicht te behouden. Je ervaart een gebrek aan overzicht.
 • Je ervaart meer stress dan goed voor je is.
 • Er worden fouten gemaakt (bijvoorbeeld beloftes die niet worden nagekomen), die soms grote gevolgen hebben, ook als het om schijnbaar simpele slordigheden gaat.
 • Er komt meer en meer werk op je af. Je pakket aan taken en projecten wordt zo groot dat je twijfelt of je alles ooit gedaan krijgt.
 • Je vindt het lastig om de werktijd goed in te plannen en bent vaak aan het overwerken. Je kan je werk maar moeilijk loslaten als je thuis bent.

Veel mensen hollen en vliegen om hun werk af te krijgen en komen daardoor nooit toe aan de zaken die ze echt belangrijk vinden. Hun inbox is altijd vol met e-mails en taken en hun hoofd altijd vol met zorgen en problemen.

Getting Things Done (GTD) training

De Getting Things Done (GTD) training geeft je controle over je werk en leven en helpt je met volle aandacht dat te doen waar je op dit moment voor kiest.

Om te weten wat het belangrijkste is om te doen, heb je overzicht nodig over wat je kùnt doen. Daarnaast werk je pas geconcentreerd als je niet afgeleid wordt door alles wat aandacht vraagt, zoals e-mails, taken die je nog moet doen en ideeën die je hebt.

GTD is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Allen. Het is al meer dan 15 jaar een wereldwijde bestseller met meer dan 2,5 miljoen verkochte exemplaren.

Data trainingen

Per training kunnen maximaal 8 personen deelnemen:

 • Dag 1: 22 april is de GTD training van 09.30 uur-16.00 uur.
 • Dag 2: 23 april is de implementatieworkshop en de duur is maximaal 2 uur. Er zullen dan 2 sessies worden ingepland van 4 personen. De eerste sessie is van 9.00 uur tot 11.00 uur en de tweede sessie is van 11.00 tot 13.00 uur.

Registratieformulier GTD Personal Efficiency

Actuele data van trainingen vind je in de Opleidingsagenda

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken. Uw aanmelding wordt behandeld door onze eigen medewerkers.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Uw gegevens worden uit onze systemen verwijderd nadat u de training heeft afgerond.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *