26 januari Masterclass Effectief Online Visueel Overleg (module 1)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie ONLINE

Het aantal online overleggen is flink toegenomen. Van risicosessie tot en met voortgangsoverleg. Hoe doe je dat effectief en efficiënt? Hoe zorg je dat iedereen zich gehoord voelt en bij de les blijft? Hoe vang je het gemis van de non-verbale communicatie zo goed mogelijk op? Vooral bij een overleg wat lastiger is of wat zou moeilijk in te plannen was?

Hier zijn nieuwe innovatieve aanpakken en gereedschappen voor beschikbaar gekomen. Die maken gebruik van een slimme combinatie van interactieve elementen en werkvormen rondom beeld en geluid. Hierdoor wordt een overleg effectiever, korter en plezieriger. Je leert om samen met de deelnemers om overleggen, sessies, vergaderingen, brainstorms of de workshops te ontwerpen en faciliteren optimaal afgestemd op het doel en de doelgroep.

Programma

De masterclass is opgedeeld in 4 online modules:
1) Ontwerp en voorbereiding met behulp van de 5W+H, verschillende visualisaties en interactieve elementen. Welke ontwerprichtlijnen maken je overleg effectiever en efficiënter en hoe pas je die toe om het maximale uit je overleg te kunnen halen.
2) Oefenen met verschillende situaties, valkuilen, uitdagingen en werkvormen vanuit verschillende rollen. Van brainstorm, voortgangsvergadering tot en met de strategiesessie.
3) Het maken van een programma, de afsluiting / rapportage en hoe je verschillende sessies op elkaar aansluit en hoe je met slim voorwerk het maximale uit een sessie kan halen.

Registratieformulier Masterclass Effectief Online Visueel Overleg

Actuele data van trainingen vind je in de Opleidingsagenda

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken. Uw aanmelding wordt behandeld door onze eigen medewerkers.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Uw gegevens worden uit onze systemen verwijderd nadat u de training heeft afgerond.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *