20 mei Kort en Bondig Presenteren

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie ONLINE

Goede presentatie van een boodschap is (bijna) net zo belangrijk als de inhoud. Vind je het soms lastig om ontspannen en overtuigend te presenteren? Merk je dat de aandacht van je publiek weleens afdwaalt terwijl jij je verhaal doet? Of krijg je naderhand allemaal vragen die je dacht allang beantwoord te hebben? Deze training geeft je handvatten om jouw boodschap kort en krachtig te presenteren.

Programma

Je krijgt inzicht in wat jouw lichaamshouding en stem doen voor je overtuigingskracht, wat ervoor zorgt dat je meer ontspannen presenteert. Je gaat aan de slag met de opbouw van een sterke presentatie en leert hoe je alle informatie die je tot je beschikking hebt, omzet in een gestructureerd verhaal. Dit pas je allemaal toe op een eigen casus. Door de praktische opzet van de training kun je de opgedane vaardigheden direct gebruiken in je dagelijkse werk.

Doelgroep

Deze training richt zich vooral op degenen die bijvoorbeeld deel uitmaken  van specifieke (operationele) crisisteams op alle crisisniveaus (lokaal, regionaal, bovenregionaal en landelijk) en hun kennis en vaardigheden op dit punt willen verbeteren. Ook degenen die deze rol in de crisisorganisatie ambiëren kunnen ook deelnemen.

Registratieformulier training Kort en bondig presenteren

Hierbij wil ik mij aanmelden voor de training Kort en bondig presenteren *

Actuele data van trainingen vind je in de Opleidingsagenda

avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken. Uw aanmelding wordt behandeld door onze eigen medewerkers.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Uw gegevens worden uit onze systemen verwijderd nadat u de training heeft afgerond.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *