13 oktober IBGS-netwerkdag 2021

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie 13 oktober: online / 14 oktober: fysiek

13 oktober 09:00 – 13:00 uur
Online via Congresplatform 

14 oktober 09.00 - 14.00 uur (incl. lunch)
Fysiek bij Jaarbeurs Supernova Utrecht

Incidentbestrijding Gevaarlijke Stoffen - Netwerkdag 2021
Chemische bedrijven, fabrieken, transport- en andere sectoren moeten voldoen aan strenge veiligheids- en milieueisen. Maar als er een incident is of dreigt, zoals een brand of een ongeluk, kan de impact groot zijn. Er kunnen bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen terechtkomen in de lucht, bodem of in het water. Om welke stoffen gaat het dan precies? Wat betekent dat voor de volksgezondheid? Kunnen we bepaalde gewassen van het land nog veilig eten? Wat betekent het voor onze drinkwatervoorziening? En hoe kunnen we voorkomen dat gevaarlijke stoffen zich verder verspreiden? En hoe communiceren wij daarover?

Dit jaar is de IBGS-netwerkdag weer terug met een hybride variant.

Op 13 oktober beginnen we met een digitaal evenement mét de mogelijkheid tot digitaal netwerken én op 14 oktober organiseren wij – als vanouds – een fysiek evenement met een aantal interactieve workshops en een internationale spreker.

Organisatie IBGS Netwerkdag 2021

De netwerkdag wordt georganiseerd door het netwerk CET-md in samenwerking met het GAGS-platform GGD/GHOR Nederland en Netwerk IBGS van Brandweer Nederland.

Wil je hierbij zijn?

Reserveer dan alvast 13 & 14 oktober in jouw agenda. Op een later moment volgt meer informatie over het programma en op welke manier je jezelf kunt inschrijven. Het staat je vrij om dit bericht ook te delen met collega’s. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar bureauCET@rws.nl om hun belangstelling kenbaar te maken voor deze dag.

Heb je vragen? Neem dan contact op met bureauCET@rws.nl.  

Met vriendelijke groet, 

Namens het projectteam ‘IBGS-netwerkdag 2021’

DCC-IenW

©Geen