06 april Crisisbeheersing voor gevorderden - VOL

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie ONLINE

De verdiepingsmodule Crisisbeheersing voor gevorderden gaat dieper in op hetgeen wat in de basiscursus Crisisbeheersing is behandeld. De basisbeginselen worden herhaald en verder uitgediept met een toelichting van relevante wetgeving en andere organisatorische vraagstukken die verband houden met het bestrijden van rampen en crises. Crisisbeheersing op nationaal niveau krijgt nadrukkelijk meer aandacht.

Doel

Het doel is om aanvullend kennis en inzicht te vergroten in de complexe structuur van de crisis- beheersingsketen in Nederland en kennis over crisisbeheersing op te frissen.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor collega’s die (binnen de Rijksoverheid) al langer werkzaam zijn en enige ervaring hebben in de wereld van de crisisbeheersing. Ook andere medewerkers die geïnteresseerd zijn in de crisisbeheersingsketen kunnen zich aanmelden en natuurlijk degenen die hun eerder opgedane kennis willen opfrissen. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze populaire module, die slechts drie-vier keer per jaar wordt gegeven.

Registratieformulier Cursus crisisbeheersing voor gevorderden

Hierbij wil ik mij aanmelden voor de Cursus crisisbeheersing voor gevorderden *

Actuele data van trainingen vind je in de Opleidingsagenda

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken. Uw aanmelding wordt behandeld door onze eigen medewerkers.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Uw gegevens worden uit onze systemen verwijderd nadat u de training heeft afgerond.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *