05 oktober Roltraining Informatiecoördinator

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie FYSIEK IN UTRECHT

FYSIEK OP LOCATIE BIJ BERENSCHOT

Je wordt midden in de nacht opgeroepen om deel te nemen in het crisisteam van jouw organisatie en het is geen oefening. Alle media gonzen van de geruchten over een groot ongeval, wat er precies gebeurd is en met welke impact is nog nauwelijks te achterhalen. Wat doe je als informatiecoördinator in deze situatie waarin duidelijk is dat er van alles aan de hand is? Je wilt uiteraard niet meegetrokken worden in de hoge druk, want dat gaat ten koste van je effectiviteit in handelen.

Doel

Als informatiecoördinator ben je opgeleid en getraind om je weg te vinden in het vergaren van informatie uit een verscheidenheid aan bronnen en vervolgens in het vastleggen, analyseren en duiden ervan. De informatiecoördinator is verantwoordelijk voor de verspreiding van relevante, gevalideerde informatie. Mede als gevolg van het gebruik van meerdere systemen (zoals ICA-web, LCMS en Infra-web) en door ontwikkelingen op het gebied van netcentrisch werken wordt de rol van informatiecoördinator steeds belangrijker. Van belang is dat de vergaarde informatie up-to-date is en blijft en dat je feitelijke informatie onderscheidt van aannames. 

Doelgroep

Deze training is gericht op collega’s die deze rol reeds uitoefenen alsmede collega’s die deze rol gaan bekleden.

Registratieformulier roltraining Informatiecoördinator

Hierbij wil ik mij aanmelden voor de roltraining Informatiecoördinator *

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanmelding voor een training te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor een training te verwerken. Uw aanmelding wordt behandeld door onze eigen medewerkers.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Uw gegevens worden uit onze systemen verwijderd nadat u de training heeft afgerond.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *