Inschrijving nu geopend voor de Week van de IBGS: 5 t/m 9 oktober

Door de huidige maatregelen omtrent de uitbraak van COVID-19 hebben wij moeten besluiten tot annulering van de Netwerkdag IBGS op 6 oktober aanstaande. Als alternatief organiseren wij nu de ‘Week van de IBGS’. Aanmelding kan hiervoor is geopend.

Week van de IBGS

In de week van maandag 05 oktober tot en met vrijdag 09 oktober wordt je meegenomen in de wereld van de Incidentbestrijding Gevaarlijke Stoffen en de partners binnen het CET-md. Op 6 oktober zal een webinar plaatsvinden met drie aansprekende onderwerpen uit de praktijk van de IBGS. Via Twitter en Linked-In kan je deelnemen aan discussies onder de vermelding van #weekvandeIBGS. Verder zullen via de e-mail en deze website animaties en interactieve infographic over het CET-md worden gepubliceerd en verspreid. Aan het einde van de week ontvang je op je (thuis)werkplek nog een leuke goodie als aandenken.

Doelgroep

De Week van IBGS is bedoeld voor AGS/MPL, GAGS, crisiscoördinatoren drinkwaterbedrijven, Veiligheidsregio’s, (Rijks)overheid en experts bij de aangesloten instituten binnen de CrisisExpertTeams.

Annulering Netwerkdag IBGS 2020

De gebruikelijke Netwerkdag IBGS – oorspronkelijk gepland op 06 oktober 2020 – zal dit jaar geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen omtrent COVID-19.  De jaarlijkse netwerkdag IBGS wordt georganiseerd door het ‘Expert- en Adviesnetwerk milieu en drinkwater’ (beter bekend als CET-md) in samenwerking met het GAGS-platform van GGD-GHOR Nederland en Vakgroep IBGS van Brandweer Nederland. Wij hopen je in 2021 weer fysiek te kunnen ontmoeten op de Netwerkdag IBGS 2021.