08 juni Kennissessie over experts in de crisisbeheersing

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie ONLINE

Het DCC-IenW organiseert een kennissessie met Wout Broekema, Universitair Docent Crisis Governance aan de Universiteit Leiden over de rol van experts in de crisisbeheersing. Deze kennissessie is voor experts en crisisprofessionals van IenW en haar partners.

Waar gaat het over?

Externe experts worden steeds vaker betrokken in de crisisbeheersing en dit kan voor uitdagingen zorgen op het gebied van governance. Wat is precies de rol van de expert en hoe verloopt de samenwerking met hen? Tijdens deze sessie zal Wout Broekema ons meenemen in het wetenschappelijk onderzoek naar experts in de crisisbeheersing, verschillende voorbeelden bespreken, stellingen voorleggen en er is ook ruimte om in gesprek te gaan over de rol van experts in de crisisbeheersing. Het wordt een inspirerende sessie waarbij ook de koppeling met de praktijk wordt gemaakt.

Meld je aan

U kunt u aanmelden met onderstaand registratieformulier. U ontvangt dan van tevoren een Teams-uitnodiging en nadere (technische) details.

Registratieformulier Kennissessie over experts in de crisisbeheersing

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor de kennissessie te verwerken. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw aanmelding voor de kennissessie te verwerken.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding voor de kennissessie te verwerken. Uw aanmelding wordt behandeld door onze eigen medewerkers. Uw gegeven worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Na afloop van de kennissessie worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd.

Akkoordverklaring *

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact via dccoto@rws.nl.