Brainstorms en geheugen technieken

In aanvulling op de trainingen = Snellezen en Mindmappen wordt door het DCC dit jaar ook een geheugen training aangeboden. Het gebruik van het geheugen levert vaak problemen op voor mensen, en leidt tot ‘vergeetachtigheid’. Onze training kreeg les van de wereldkampioen ‘geheugen’ en leert de deelnemers hn geheugen beter in te zowel zakelijk als privé. Ook wordt aandacht gegeven aan het gebruik van creatieve denkmethoden die leiden tot doelgerichte brainstorms in weinig tijd.

Aanmelden kan via de link inschrijvingen. Indien die er nog niet is, dan graag per mail naar: DCCOTO@RWS.NL met vermelding van de opleiding/training, datum, eigen organisatie en eigen telefoonnummer.

Doel

Inzicht en ervaring in het gebruik van creatieve denkmethodieken en werking van het menselijk geheugen.

Doelgroep

Deze training richt zich op medewerkers binnen en buiten de crisis organisatie die deze vaardigheid beter willen leren beheersen, en daar hun voordeel mee willen doen.

Programma

Op een interactieve manier wordt in een afwisseling van theorie en praktijkoefeningen het vermogen dingen beter te onthouden, het efficiënter werken met het brein, en het inrichten van creatieve denkprocessen aangeleerd. De deelnemers krijgen verschillende oefenigen en tests.

duur

Van 09.30 tot 16.30 uur

Voorkennis

Geen voorkennis vereist.