Kort en bondig presenteren

Inschrijven kan binnenkort met het inschrijfformulier, tot die tijd met een email naar: dccoto@rws.nl

Doel

Goede presentatie van een boodschap is (bijna) net zo belangrijk als de inhoud. Vind je het soms lastig om ontspannen en overtuigend te presenteren? Merk je dat de aandacht van je publiek weleens afdwaalt terwijl jij je verhaal doet? Of krijg je naderhand allemaal vragen die je dacht allang beantwoord te hebben? Deze training geeft je handvatten om jouw boodschap kort en krachtig te presenteren.

Doelgroep

Deze training richt zich op degenen die bijvoorbeeld een korte presentatie moeten verzorgen voor crisisteams op alle crisisniveaus (lokaal, regionaal, bovenregionaal en landelijk) en hun kennis en vaardigheden op dit punt willen verbeteren. Ook degenen die deze rol in de crisisorganisatie ambiëren kunnen ook deelnemen.

Programma

Je krijgt inzicht in wat jouw lichaamshouding en stem doen voor je overtuigingskracht, wat ervoor zorgt dat je meer ontspannen presenteert. Je gaat aan de slag met de opbouw van een sterke presentatie en leert hoe je alle informatie die je tot je beschikking hebt, omzet in een gestructureerd verhaal.  Dit pas je allemaal toe op een eigen casus. Door de praktische opzet van de training kun je de opgedane vaardigheden direct gebruiken in je dagelijkse werk.

Duur

Van 09.30 tot 16.30 uur

Voorkennis

geen voorkennis vereist