15 november ‘Verdiepingstraining LCMS tbv Experts CET-md’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Utrecht en omstreken

Het Crisis Expert Team milieu en drinkwater (CET-md) streeft ernaar vanaf januari 2023, volgens de principes van netcentrisch werken, samen te werken in het Landelijk Crisis Management Systeem (LCMS), dat onderdeel uitmaakt van de Landelijke Voorziening Crisisbeheersing (LVCb).

Om de verschillende experts binnen de instituten, procesmanagers en hoofdaannemers voor te bereiden op deze transitie stelt IenW de Verdiepingstraining LCMS voor Experts CET-md beschikbaar.

Doel

Tijdens deze verdiepingstraining van een dagdeel maken de experts (en hoofdaannemers) van het CET-md een verdiepingsslag in het werken in LCMS middels de afspraken uit de ‘Werkwijze Netcentrisch Werken CET-md’ en de ‘Quick Reference Card LCMS voor CET-md’. Met behulp van casuïstiek wordt er geoefend. Aan het einde van de training is de deelnemer in staat om zelfstandig aan het werk te gaan in LCMS in het kader van de samenwerking binnen CET-md.

Doelgroep

Voor Experts binnen de instituten en Hoofdaannemers van het CET-md. Procesmanagers worden wel van harte aanbevolen om deze training ook te volgen voor bredere kennis en begrip van het werken met LCMS.
Voor de Procesmanagers CET-md is er ook een andere verdiepingstraining beschikbaar, met daarin training op aanvullende taken binnen LCMS.

*Deelname is alleen mogelijk met schrijfrechten in LCMS. Voor deelnemers is het noodzakelijk om bij aanvang van de Verdiepingstrainingen LCMS een werkend LCMS-account te hebben (username, juiste rechten en eenmalige inlog). Indien dit niet het geval is worden deelnemers gevraagd zich te melden bij de trainer en/of Functioneel Beheer, bereikbaar op emailadres: FB.LCMS@RWS.nl.

Aanmelding

Aanmelden kan via dccoto@rws.nl.