12 juni OCM 2-daagse

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Carlton Ambassador Hotel, Sophialaan 2, Den Haag

Zet in mijn agenda

Het DCC-IenW organiseert op 12 en 13 juni 2024 de OCM 2-daagse. Het doel van deze dagen is om crisisprofessionals samen te brengen, kennis en ervaringen te delen, en het netwerk te versterken en verder op te bouwen. Effectief crisismanagement begint immers bij kennen en gekend worden. Tijdens de OCM 2-daagse krijgen deelnemers de kans om niet alleen kennis te vergaren over elkaars rol en taak, maar ook om het gezicht achter de naam te leren kennen. Grijp deze kans aan om zowel professioneel als persoonlijk te groeien en te verbinden tijdens de OCM 2-daagse, en lever een waardevolle bijdrage aan het versterken van ons crisisnetwerk. 

"Crisismanagement is netwerkmanagement", en deze dagen bieden de ideale gelegenheid om dit principe in actie te zien en toe te passen.

Wat kan je verwachten?

Ontdek de OCM 2-daagse: een unieke gelegenheid om diepgaand in te gaan op de organisatorische uitdagingen die gepaard gaan met een landelijke black-out. Neem deel aan inspirerende gesprekken over evaluatiemethoden van partners en ontdek wat werkt, hoe rapporten worden opgevolgd en welke thema's deelnemers belangrijk vinden. Verrijk je netwerk tijdens informele momenten en doe mee aan de spannende samenwerkingsactiviteit, waar orde scheppen in de chaos en samenwerken onder druk centraal staat. Speciale gast Ferry Zandvliet deelt zijn buitengewone verhaal van veerkracht en hoop te midden van duistere tijden. Mis deze waardevolle ervaring niet en schrijf je nu in!

Aanmelden

Crisisprofessionals van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en haar ketenpartners worden van harte uitgenodigd om deel te nemen. We vragen vriendelijk dat ten minste één vertegenwoordiger per organisatie zich aanmeld. Je kunt het volledige programma bekijken en het aanmeldformulier vinden op de pagina van de OCM 2-daagse.