10 oktober Netwerkdag Incidentbestrijding Gevaarlijke Stoffen (IBGS)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Gebouw 055 in Apeldoorn

Zet in mijn agenda

Na het succes van de afgelopen IBGS-netwerkdagen, organiseren we in 2023 wederom een IBGS-netwerkdag. De dag zal plaatsvinden op dinsdag 10 oktober 2023 bij Gebouw 055 in Apeldoorn.

Programma

Vanaf 9.15 uur heten we je van harte welkom. Op deze dag wordt een update gegeven over kleinschalige decontaminatie in het kader van slachtofferhulp door Marc Ruijten. Er zal een interessante presentatie worden gegeven door Thomas Rueb over de East-Palestine ontsporing in de Verenigde Staten. Daarnaast is er een mooie selectie van interactieve workshops en lezingen waar je een keuze uit kunt maken. Uiteraard is er ook voldoende tijd om elkaar te ontmoeten. We sluiten de dag af met een netwerkborrel van 15.15 tot 16.00 uur. 

Doelgroep

De netwerkdag is voor alle partijen die met incidentbestrijding van gevaarlijke stoffen te maken hebben, onder andere: de AGS/CVE/MPL Brandweer, GAGS GGD/GHOR, de (crisis)Coördinatoren van Veiligheidsregio’s, drinkwaterbedrijven en (rijks)overheden, experts bij instituten van het CET-md, CET-sn en het LLN-ta.

Wil je hierbij zijn?

Wil je hierbij zijn ?

Meld je nu aan!

Organisatie IBGS Netwerkdag

De netwerkdag wordt georganiseerd door het netwerk CET-md in samenwerking met het GAGS-platform GGD/GHOR Nederland en Netwerk IBGS van Brandweer Nederland.
Wanneer je nog vragen hebt, dan kun je mailen naar ibgsnetwerkdag@congresbureau.nl.